top of page
Anchor 9
Χωρίς τίτλο.jpg

Τι είναι ‘’ Το Θείον Φώς ’’

 

 Ας πάρουμε τα πράγματα με μια σειρά, για να διευκολύνουμε τον ενδιαφερόμενο να κατανοήσει τι είναι αυτό το Κέντρο που ονομάζεται  - Πνευματιστικός Όμιλος Αθηνών ‘’ Το Θείον Φώς ’’ - και τι αντιπροσωπεύει.

 

Είμαστε ένα Κέντρο Χριστιανικής Ορθόδοξης πεποίθησης.

Πιστεύουμε στην Τριαδική θεότητα και στην Διδασκαλία του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

Η Διδασκαλία Του, η Θυσία Του και η Ανάσταση Του, φώτισαν τις ψυχές, τα πνεύματα και τις καρδιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, θεμελιώνοντας εσαεί την Παρουσία Του.

 

Δυστυχώς όμως, ο χρόνος που μεσολάβησε, με αποπροσανατολισμό και η κακή διαχείριση της Διδασκαλίας Του από σκοτεινές δυνάμεις, παρέκκλιναν αυτήν από την καθαρή εφαρμογή της.

Ο άνθρωπος, υπό την καταιγίδα της τεχνικής προόδου, έχασε το ενδιαφέρον του για την αναγκαία ανάπτυξη του εσωτερισμού του, όπως συνέβαινε στην αρχαιότητα, η οποία και αποτέλεσε την προλείανση του εδάφους στην εμφάνιση του Κυρίου.

Έφθασε δε ο άνθρωπος στο σημείο να ερευνά ακόμη και στο διάστημα την βεβαιότητα

ύπαρξης εξωγήινων όντων, δίχως να αντιλαμβάνεται, να πιστεύει και να κατανοεί την λογικότητα της ύπαρξης αγγέλων και θείων Δυνάμεων που κυβερνούν και συντηρούν το Σύμπαν, αντί

εξωγήινων φαντασίας του.

 

Πού να πηγαίνουν άραγε οι πεθαμένοι;

 Δεν εκμηδενίζεται ο άνθρωπος! Δεν τελειώνει η ζωή με τον θάνατο του σώματος. Συνεχίζεται στο Βασίλειο Του, όπως είχε πει Εκείνος, όπου συνεχίζεται η εξέλιξη των οντοτήτων με αμοιβή ή ποινή δοκιμασίας επανενσάρκωσης.

 Έχει Σκοπό η Δημιουργία. Δεν είναι τυχαία, όπως κάποιοι θέλουν να διατείνονται, ούτε ο Δημιουργός της.

Δεν αδρανεί η Θεότητα, ούτε μας ξέχασε! Το είχε προαναγγείλει ο Κύριος με την αποστολή του Παράκλητου (Αγίου Πνεύματος), προς αφύπνιση του ανθρώπου που έχασε τον προσανατολισμό του.

Ο άνθρωπος ξεχάστηκε μέσα στην φαντασμαγορία της ύλης και εφήμερης υλικής μόνο απόλαυσης. Δίχως να προβλημα-τίζεται γιατί υπάρχει, εκλαμβάνοντας και τον θάνατο του φυσικού του σώματος ως εκμηδενισμό της ύπαρξης του, αντί της λογικής μετάβασης της οντότητας σε μια άλλη σφαίρα, απαλλαγμένη του φθαρτού προσωρινού του περιβλήματος-σώματος. Από εκεί που προήλθε, ενσαρκωμένος σε αυτό, για κάποιο σκοπό.

Ας ανακαλύψει τον σκοπό αυτόν ο καθένας, ελεύθερα.

Ο αγώνας της ζωής είναι η διάκριση του Καλού από το Κακό, του Φωτεινού από το Σκοτεινό και όχι η κατάργηση της διάκρισης αυτής αλλά η εφαρμογή του μέτρου του Καλού στην πράξη.Τα δίδαξε αυτά ο Κύριος, παρερμηνεύθηκαν όμως.

 

Από αιώνες ο άνθρωπος φωτίζεται και επικοινωνεί, συνειδητά ή μη, με το Σύμπαν. Με τους αγγέλους, με ανώτερες οντότητες-πνεύματα.

 Αυτά διδάσκουν οι Διδασκαλίες αυτές που μεταδόθηκαν 2000 χρόνια, μετά την Ανάληψη Του, υπό την αιγίδα του Αγίου Πνεύματος και της αγάπης των μεγάλων Διδασκάλων του Επουρανίου Βασιλείου, προς τους αδελφούς τους στην Γη.

«Το Θείον Φώς» είναι Αφυπνιστικό, Επαναστατικό, Καυστικό όλων των κακώς κειμένων που καθυστερούν, αποπροσ-ανατολίζουν και διαφθείρουν το ελεύθερο πνεύμα του ανθρώπου, στοχεύουν δε στην αναγέννηση της κοιμώμενης Συνείδησης του.

 Από την εποχή που ξεκίνησαν οι λήψεις των επικοινωνιών από τον Πνευματικό Κόσμο, ο επικοινωνός Γεώργιος Πιζάνης πλαισιώθηκε από κάποιους ανθρώπους που πίστεψαν στην Νέα αυτή Διδασκαλία προσφοράς του Ουρανού στον άνθρωπο.

Καθώς περνούν τα χρόνια, νεότεροι λαμβάνουν την θέση τους, ως νέοι θεματοφύλακες και διαχειριστές των εκδόσεων των Διδασκαλιών αυτών, αντλώντας οδηγίες και κατευθύνσεις μέσα από αυτές, οι οποίες αποτείνονται σε όλους και στον καθένα.

 

Λάβετε όπως λάβαμε ελεύθερα και μελετήστε, βγάζοντας τα δικά σας συμπεράσματα, ως ελεύθερα πνεύματα, χωρίς μορφές υποκειμενικής ανθρώπινης διδασκαλίας από κάποιον.

 

 Η Αλήθεια είναι απλή και μεγαλειώδης.                                                                                                 https://divinelight.org.gr

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΙΖΑΝΗΣ

ΒΙΒΛΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΙΖΑΝΗ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Κάντε κλικ               επάνω στο αντίστοιχο Βιβλίο 

Anchor 1
Homer_v24.jpg
xrysostomos_front.jpg
τομος Α.jpg
atlantis-front-600x892.jpg
Mythology_front-600x902.jpg
Anchor 2
τομος Β.jpg
Frygo_frontcoverÎ _v8-600x869.jpg
Pizanis_front-600x864.jpg
Anchor 3
b200212.jpg
ECHO_GR_v4-600x869.jpg
Alkaios_front-600x875.jpg
Mystes_front_v3-600x869.jpg
Anchor 4
Anchor 5
KeimenaA1_front-600x880.jpg
Keimena_A2_front-300x449.jpg
κείμενα-πνευματικού-φωτισμού β.jpg
Anchor 6
Γ.jpg
tmp339091533.jpg
Ε.jpg
Anchor 7
large_20231101145718_keimena_pneymatikou_fotismou_st.jpeg
ζ.jpg
Solon_front-600x886.jpg
Anchor 8
HippocratesA_front-600x886.jpg
ιπποκρταης.jpg
Apanthisma-600x900.jpg
Anchor 12
metathantia-600x891.jpg
Theokleia_front-600x891.jpg
ErosLifeDeath_front2-600x873.jpg
bottom of page