top of page

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ : ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ !

Φιμώνει τους εσωτερικούς υπονομευτές ! Αποστομώνει τους εξωτερικούς πλαστογράφους! Σηματοδοτεί την επερχόμενη αλλαγή κορυφής στην αμερικανική εξωτερική πολιτική για το Σκοπιανό ( Μπαράκ Ομπάμα και Χίλαρυ Κλίντον) ! Δικαιώνει την μακρόχρονη επίμονη, ασυμβίβαστη και αμετακίνητη πολιτική μας, στην μη αναγνώριση τών Σκοπίων με το ελληνικό ιερό όνομα Μακεδονία!Και επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τον Άγιο Γέροντα Παΐσιο, που τα είχε δει και τα είχε πει όλα, ενώ δικαιώνει πανηγυρικά και τον αείμνηστο Νικόλαο Μάρτη!

Εξαιρετική σύνθεση τού NATIONAL GEOGRAPHIC με τον Έλληνα Φίλιππο Β΄, πατέρα του Μ. Αλεξάνδρου


ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ

Το αμερικανικό National Geographic πραγματοποιεί απίστευτη στροφή 180 μοιρών, καθώς από τους χάρτες που ανέγραφαν "Μακεδονία" τα Σκόπια στο παρελθόν, περνάει τώρα στην απόλυτη δικαίωση τού Ελληνισμού και στην πιο ανέλπιστη παγκόσμια προβολή τής ελληνικότητας τής Μακεδονίας, του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα τών ΗΠΑ, επηρεάζοντας έτσι την ελίτ τής Αμερικής, πολιτική, οικονομική, στρατιωτική, πολιτισμική ! Κάτι το οποίο αποτελεί χαστούκι θανάτου στα Σκόπια !

Ζωφόρος Τάφου Φιλίππου Β΄, με τονισμένο τον Μέγα Αλέξανδρο

ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC


Συγκεκριμένα, το National Geographic, φιλοξενεί στο ίδιο τοδιεθνούς αίγλης Μουσείο του, στην Ουάσινγκτον, την πρωτόγνωρη Έκθεση με τον αποστομωτικό τίτλο : "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο"! Η Έκθεση, με τον αποστομωτικό για τους πλαστογράφους τίτλο και τους κάθε είδους υποστηρικτές τους, άνοιξε ήδη την Τετάρτη 1η Ιουνίου και θα διαρκέσει ως τις 10 Οκτωβρίου 2016.


Χρυσές μάσκες Μακεδόνων πολεμιστών του Αρχοντικού Πέλλας


5.000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Στην μοναδική αυτή εμπλουτισμένη έκθεση, που ταξίδεψε πιο μπροστά σε Μουσεία τού Καναδά, πραγματοποιείται μέσα από 500 και πλέον σπάνιους αρχαιολογικούς θησαυρούς μας, ένα εξαιρετικό ταξίδι μέσα από 5.000 χρόνια τού ελληνικού πολιτισμού, όπου εκτός τών άλλων καταδεικνύεται και υπογραμμίζεται η ελληνικότητα τής Μακεδονίας !

Τα εκθέματα προέρχονται από είκοσι δύο ελληνικά Μουσεία και πολλά από αυτά πολλά δεν έχουν ποτέ ξανά εμφανιστεί έξω από την χώρα μας !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΤΕΔείτε το παραπάνω συγκλονιστικό βίντεο τού National Geographic και δακρύστε !

Η μεγάλη δικαίωση τού Ελληνισμού είναι πλέον καθ΄ οδόν !

Ο Μέγας Αλέξανδρος και τα ευρήματα τής Μακεδονίας, αναζωογονούν και ανασταίνουν διεθνώς - χάρη στην Θεία Πρόνοια - τον ευσεβή και αδικημένο λαό μας !


ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΜΜΗΣ;


Πίσω όμως από τα λαμπρά βίντεο, αφίσες και εκθέματα, πίσω από τα φώτα της αμερικανικής δημοσιότητας και την χαρά μας, προκύπτει ένα μεγάλο και εύλογο ερώτημα : " γιατί άλλαξε έτσι η στάση τού αμερικανικού National Geographic ";

Η απάντηση βρίσκεται στα ευρήματα τής Αμφίπολης, που χάρη στην παλαιότερη πρωτόγνωρη κυβερνητική πολιτική ( Σαμαράς ) συνεχούς διεθνούς δημοσιοποίησης και προβολής τους, ταρακούνησαν όλα τα σχετικά ξένα κέντρα και δίκτυα, τα οποία μπροστά στον κίνδυνο παγκόσμιας επιστημονικής γελοιοποίησης και καταστροφής τελικά τους κύρους τους - σε περίπτωση εμμονής στην Πλαστογραφία τών Σκοπίων - έκαναν στροφή 180 μοιρών, αποφασίζοντας να ποντάρουν στην ιστορική πραγματικότητα, στα αδιάψευστα αρχαιολογικά ευρήματα και όχι στο ψέμα και την σκοπιμότητα της εκάστοτε αμερικανικής - εν προκειμένω - εξωτερικής πολιτικής, η οποία και αυτή με την σειρά της γυρίζει και μάλιστα από την κορυφή...


ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΤΗ

Η διαπίστωση αυτή, που είναι πλέον γεγονός, δικαιώνει απόλυτα και τον αείμνηστο Νικόλαο Μάρτη, που δήλωνε τότε στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ :

"Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες, ότι αδύνατον η υπόθεση να χαθεί !!! Τα κραυγάζοντα μάρμαρα τής αλήθειας, θα διαλαλούν στους αιώνες τα δίκαιά μας! Διότι θα είναι αντιληπτά ακόμη και από επιστήμονες με στοιχειώδη μόλις γνώση!.. Είμαι τελικά αισιόδοξος ! Ας το καταλάβει ο κόσμος, να αγωνιστεί "!

bottom of page